Híreink

Pályázat

A MABÉOSZ Elnöksége ismételten meghirdeti a pályázatot a 2016-ben betöltetlenül maradt, és eddig átmenetileg szervezeti titkár megbízásával ellátott az ügyvezető igazgatói munkakör 2019. január 1-től főállású munkaviszony keretében való betöltésére.  A titkárságunkra eljuttandó pályázatok leadási határideje 2018. november 30.

Az alábbi pályázati felhívás a Bélyegvilág novemberi számában is megjelenik:

Kiadó irodák

Az V. emeleten kiadó két napfényes, klimatizált irodánk.
A portaszolgálat 6:30-től 22:30-ig működik, éjjeli bejárás megoldható. Parkolóhely az irodákhoz nem tartozik.
A forintban előre fizetendő bérleti díj ÁFA mentesen, a megállapodáskor érvényes árfolyamon kalkulálva 7 Euro/m2/hó, évenkénti értékkövetéssel. Negyedévente utólag rezsiátalány fizetendő.

Az egyik, 19,5  m2-es iroda azonnal használatba vehető. 
A másik 18,5 m2-es iroda dec. 31-ig foglalt, 2019. január 1-től beköltözhető.

Börzenap

A MABÉOSZ és a Magyar Éremgyűjtők Egyesületének a székházban rendezett szokásos, közösen szervezett öszi börzéjén a likviditás felmérése céljából a MABÉOSZ elfekvő készleteinek egy részét árverésre bocsátottuk. A maradék tételek november végéig még megvásárolhatók, végül decemberben selejtezésre kerülnek.

Új a MABÉOSZ honlapja.

Honlapunk címoldala három virtuális kaput nyit a MABÉOSZ-hoz. Az elsőn a Szövetséggel kapcsolatos, általános jellegű tartalmak érhetők el. 

A címoldal középső, "Bélyeggyűjtőknek"  kapuján belépőknek egy lényegesen bővebb menü áll rendelkezésére, regisztrációval pedig a bélyeggyűjtéssel kapcsolatos  híreinket is olvashatják. Az interaktív menüpontok (pl. hírlevél) használatához értelemszerűen szintén regisztráció szükséges.