Rendkívüli Országos Küldöttgyűlés

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a cégbíróság igényére - jogi okokból, kizárólag csak a tisztségviselőink választásáról szeptemberben hozott határozat szövegének korrigálására - a MABÉOSZ elnöksége rendkívüli országos küldöttgyűlés összehívásáról hozott határozatot. Az Elnökség e jogi problémára a felmerülését követő egy héten belül, igen gyorsan reagált, de a lebonyolítás sürgőssége miatt a küldöttgyűlés meghívója azonban ezúttal a Bélyegvilágban kivételesen már nem jelenhetett meg a küldöttgyűlés előtt 30 nappal.

Előre láthatóan csak a megismételt küldöttgyűlés lesz majd határozatképes, melyet január 5-én, szombaton tartunk 10 órai kezdettel a MABÉOSZ Vörösmarty u. 65 sz. 302-es termében. A küldöttgyűlésre távolról érkező tagjaink számára a szokásos  költségtérítést biztosítjuk.

A MABÉOSZ elnöke hozzá érkezett kérésre december 21-én a napirend alábbi kiegészítését fogadta be:

2. napirendi pont:
A 2018. szeptember 22-i küldöttgyűlés határozatainak jegyzőkönyvezése során történt rendellenesség.
Határozati javaslat: a Küldöttgyűlés kérje föl a Felügyelőbizottságot e tárgyban vizsgálat lefolytatására.

Az eredeti időponra meghirdetett küldöttgyűlés határozatképteensége miatt január 5-én tartott megismételt küldöttgyűlés határozatára a Törvényszék dr. Homonnay Gézát a január 11-én bejegyezte a MABÉOSZ elnökének.