Fellelt képek

2018-2020 között a székház lomtalanítása során előkerült képeket nyomdai munkához alkalmas 300 dpi felbontásban beszkenneltük és a MABEOSZ alapításának 2022. évi 100. évfordulója alkalmából kezdve, ezeket digitális filatéliai archívumban folyamatosan közreadjuk.

A kurzor kép fölé vitelével a böngészőprogram ablaka bal alsó sarkában megjelenik a kép nyilvántartási száma, és amennyiben már rendelkezünk vele, buborékban feltűnnek az adott képről eddig az Önök segítségével összegyűlt információk.

Kérjük e weboldal látogatóit, hogy ha felismerik a képen látható, azonosítatlan személyeket, és esetleg ismerik a kép készítésének alkalmát és időpontját is, osszák ezt meg velünk, az oldal alján található a hozzászólások között, a kép nyilvántartási sorszámára hivatkozva.

A folytatáshoz önkéntes webszerkesztő munkát vállaló jelentkezését várjuk! Informatikai előismeretek nem szükségesek, csak a magyar bélyeggyűjtés története iránti kitartó érdeklődés :) Ehhez feldolgozásra váró digitalizált anyagunk már van bőven! 

Az itt látható tartalom bármilyen üzleti célú használatát, közzétételét, vagy interneten rá mutató hivatkozást a MABÉOSZ felhasználási engedélyéhez kötjük, mely a céltól függő mértékben, minden esetben díjköteles.

Hozzászólások

A 075 jpg. képen a bal szélen Juhász Lászlót vélem felismerni,.

Karesz képe

Úgy van, be is írtam, kösz!