Filatéliai archívum

Szövetségünk 100 éves évfordulójára összegyűjtöttük a székházban fellehető képeket, mozgófilm és hanganyagokat. Közülük a közösségi eseményeinken készült, a személyiségi jogok figyelembe vételével közzétehető anyagok - redukált felbontásban - itt megtekinthetők.
Mivel erre gyakorlatilag más lehetőségünk nincsen, kérjük, aki magát felismeri magát a képeken, jelezze írásos hozzájárulását a közzétételhez – a GDPR szerint számunkra sajnos kötelezően, mindenkitől beszerzendő –a mabeosz@titkarsag.hu e-mail címen, és ugyanitt azt is, ha ezek közül esetleg valamelyiknek az archívumból való végleges eltávolítását kérné. Utóbbi esetben szíves elnézését és megértését kérjük ahhoz, hogy ennek tisztázása más módon nem volt számunkra lehetséges, hiszen igen sok esetben a képeken levők személye előttünk is ismeretlen. A hozzájárulásokat tároljuk és nyilvántartást vezetünk róla.

 
 
1. A LEHE fénykép-albumainak tartalma

2. A székházban fellelt képek
3. Tagjainktól kapott képek
4. Évszám szerint rendezett képek
5. Kiállítási gyűjtemények

 
 
 

 


Richter Lajos, a LEHE 1884-1900 közötti
első elnöke

Kérünk minden jelenlegi és korábbi tagunkat e képarchívum kiegészítésére, hogy lehetőségük szerint járuljanak hozzá ennek folyamatos bővítéséhez, és/vagy  a képeken látható személyek  azonosításával, illetve a készítés évének, esetleg helyének és pontos időpontjának megadásával.
Az itt látható tartalom bármilyen üzleti célú használatát, közzétételét, vagy interneten rá mutató hivatkozást a MABÉOSZ felhasználási engedélyéhez kötjük, mely a céltól függő mértékben, minden esetben díjköteles.