Hírarhívum 2022 - Hagyományos Szakosztály

Szakosztályunk újjászervezése

 

Szakosztályunknak a fenti képekre klikkelve elérhető, önálló honlapján tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a tisztújítás az alább olvashatók szerint összehívott, és a május 21-ihatározatképtelenség 2022. június 11-én megismételt taggyűlésen rendben lezajlott. Az erről felvett jegyzőkönyv hitelesítése folyamatban van, amit ezt követően végleges tartalmával hamarosan közzéteszünk.

 

A szakosztály segíti a Szövetségen még kívül levő hagyományos gyűjtők felvételét, vagy esetleg visszatérését a MABÉOSZ  tagjai közé azzal, hogy ezt igénylő tagjaiból 2022. júliusától létrehozta az országos “Than Mór” bélyegkört, melynek keretében gondoskodunk tagjai éves tagdíjainak begyűjtéséről és a MABÉOSZ tagkönyv és az évenkénti tagdíjbélyegek postán való eljuttatásáról az ország bármely pontjára, sőt, igény esetén még külföldre is.

(2022. június 12.)

******************
M E G H Í V Ó

A szakosztály elnökének és titkárának az elmúlt évek során történt sajnálatos elhunyta miatt Szervezeti és Működési Szabályzatunk III.1 pontja alapján kezdeményezzük tisztújító taggyűlés összehívását a MABÉOSZ-ba 2022. május 21-én, szombaton 11 órára, az alábbi napirendi pontokkal:

  • 1. Új vezetőség megválasztása.
  • 2. A Magyar Perfin Klub tagjainak átvétele a hagyományos szakosztály újabb szakcsoportjaként.
  • 3. Határozathozatalt nem igénylő egyéb kérdések.

Mivel a vezetőségi létszámára és jelölésük módjára az SZMSZ nem tartalmaz semmilyen megkötést, tisztségekre a megjelentek tehetnek javaslatot az első napirendi pont keretében.

A taggyűlés határozatképtelensége esetén változatlan helyszínre megismételt taggyűlést hívunk össze 2022. június 11-én szombaton 11 órai kezdettel, mely a fenti napirendi pontokban a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Terveink szerint az alkalommal gyakorlatilag teljesen megújuló szakosztály működési módját is célszerű lesz átgondolnunk, amihez egy ideje már folyamatosan gyűjtjük az ötleteket. Az eddig tapasztaltak szerint minden bizonnyal csak a júniusi megismétlés alkalmával határozatképes taggyűlésen ezért különösen fontos lenne mindenki jelenléte, amire feltétlen számítunk!

A taggyűlés kezdeményezői:
Bodor Mihály vezetőségi tag (drbodormihaly@citromail.hu).
Czibula Péter küldött, a vezetőség tagja (czibula.p@gmail.com)

2022. május 17