Ifjúsági hírek

Legfrissebb hírünk:

A következő szakköri napjaink:

                

 2022. december 3. szombat 10-13-ig                            házi feladat!!!! .2022. december 3.-ára  katalógusban Bp. bélyegek listája év szerint ( addig haladj, míg a katalógusod van) utána ajánlott a stampworld oldal…itt a képet jobban ki tudod nagyítani .

2022. december 17. szombat 

Adventi készülődés

December 17-én 10 órától várja az Ifjúságért Szakosztály a bélyeggyűjtő és a bélyeggyűjtésbe „belekóstolni” hajlandó gyerekeket a Szövetség székházába. Karácsonyfa-díszeket készítünk, amelyekkel közösen feldíszítjük a székház fenyőfáját. A díszekből marad otthonra is. Megírjuk az utolsó napokra halogatott karácsonyi/újévi köszöntéseket. Munka közben jutalombélyegek nyerésének lehetőségével beszélgethetünk a decemberi ünnepekről, azok bélyeges megjelenítéséről. Forró tea és sütemény is várja a vendégeket.

 

Ifjúsági bélyeggyűjtők nemzetközi sikerei:

Alpok-Adria Nemzetközi Bélyegkiállítás 2022

 

Szombati bélyeges szakköri foglalkozások 7-17 éveseknek 2 budapesti helyszínen

Ha érdekel a bélyeg, ha többet szeretnél megtudni róla, ha ismerkedni szeretnél a gyűjtés érdekes világával, vagy csak hasznos hobbit szeretnél, a legjobb helyen jársz, hiszen a világ egyik legteljesebb gyűjteménye segíthet neked a játékos felfedezésekben! Megismerkedhetsz a gyűjtés fortélyaival, közben pedig számtalan érdekes dolgot tudhatsz meg a téged körülvevő világról.

1.Ha szeretnél minél több élményt szerezni és a tudásodat játszva bővíteni, várjuk jelentkezésedet a BIFK kezdő csoportjába a Bélyegmúzeumban!

http://www.belyegmuzeum.hu/ifjusagi-klub

Az összejöveteleket a Bélyegmúzeumban tartjuk (VII. kerület, Budapest Hársfa utca 47) a hónap páros szombatjain 10-12-ig, a szükséges eszközöket biztosítjuk!
Jelentkezni a név, az e-mail cím, a telefonszám és az életkor megjelölésével itt lehet: schuller.agnes@belyegmuzeum.hu

2.A hónap páratlan szombatjain a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége székházában (Bp., VI. Vörösmarty u. 65.) 10-13-ig vár rád egy olyan csoport, ahol bélyegekkel foglalkozva megtalálhatod azt, amiben kibontakozhatsz. Érdeklődni lehet: mabeoszifi@gmail.com

e-mail címen vagy Angyal Erzsébetnél a 06 30 483 9728-as telefonszámon. Rendezvényeink megjelennek a honlapunkon: http://www.mabeosz.hu/ifjusagert-szakosztaly

 

 

 

.