Postai hűségkártya

Mint azt már előre jeleztük, kérésünket figyelembe véve a Magyar Posta novembertől összesíti a MABÉOSZ-tagok hűségkártyás, postahelyi és Filapostán történő filatéliai termékvásárlásait, és amennyiben ennek összértéke számottevő, azt a MABÉOSZ forgalmába beszámíthatja. Ez nagy segítség lehet a MABÉOSZ számára, ezért fontos, hogy tagjaink mielőbb rendelkezzenek hűségkártyával, és azokat minden alkalommal használják postahelyi vagy Filapostán történő filatéliai vásárlásaik során.

Amennyiben még nincs ÉnPostám Hűségkártyája, kérjük, igényelje!

  1. Kártyaigénylés

Postahelyen

A kártya igénylőlapja szinte bármely postán (2200 db) megtalálható, kitölthető és leadható.

 A hűségkártya programban részt vevő posták listája az alábbi linkről letölthető: Posta_Husegprogram_postalista

Online

Az igénylőlap online is kitölthető, nyomtatás után ez esetben is a fenti 2200 posta valamelyikén szükséges az aláírt űrlapot egy postai ügyintézőnek átnyújtani a személyes azonosítás mellett.

Az igénylőlap kitöltése az alábbi linkről közvetlenül is elindítható:  Egyéb szolgaltatasok/ÉnPostám hűségkártya igénylés

Ha megtörtént az igénylés, a kártyát a Magyar Posta kipostázza az Ön címére.

  1. Kártyaszám megküldése

Ahhoz, hogy a Posta a filatéliai vásárlásokat összesíteni tudja, meg kell küldenünk számukra a tagok Hűségkártya számait.

Ennek érdekében kérünk minden MABÉOSZ-tagot, hogy miután kiváltotta Hűségkártyáját, a rajta levő, dombornyomott azonosítószámot 2018. november 30-ig küldje meg a MABÉOSZ-nak a következő e-mail-címre: titkarsag@mabeosz.hu

 

  1. Kártyahasználat

Kérjük kedves tagjainkat, hogy ÉnPostám kártyájukat mindig tartsák maguknál, és minden filatéliai (gyűjtési) célú postai vásárlás esetén adják át a postai ügyintézőnek. A korrekt együttműködés érdekében csak a MABÉOSZ-tagok általi és gyűjtési célú vásárlások vizsgálatára kerül sor, hiszen kiemelten fontos, hogy tiszta képet kapjunk a kizárólag filatéliai bevételekről, ezért kérjük, hogy amennyiben bérmentesítésre vásárolnak bélyeget, ne használják a Hűségkártyát!

Kérjük a tagtársakat, hogy a lehetőséggel éljenek és ne visszaéljenek, azaz tényleg csak a filatéliai célú bélyegvásárlások során használják a Hűségkártyát!

A fent leírt célon túlmenően természetesen a Hűségprogram valamennyi funkcióját, előnyét is élvezhetik a kártyával rendelkezők, a legtöbb postai tranzakciót követően értékes hűségpontok is gyűjthetők. A pontok gyűjtésének és beváltásának feltételei az „ÉnPostám Hűségprogram Általános Szerződési Feltételek 2. melléklete: Kedvezmények, pontgyűjtés, pontbeváltás” dokumentumban olvashatóak, mely dokumentuma www.posta.huÁltalános szerződési feltételek közül letölthető, közvetlenül az alábbi linkről:

EASZF_II_EPHP_ASZF03_2_melleklet.pdf

 

Az ÉnPostám Hűségkártyáról bővebben olvashat az alábbi internetes oldalon:  https://www.posta.hu/husegkartya

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Filaposta (Budapest, V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 16.) nincs bevonva a Hűségkártya programba és a bevont postáktól eltérő informatikai rendszert használ, ennek ellenére a vásárláskor itt is mutassák be Hűségkártyájukat és jelezzék a MABÉOSZ-tagságot, hogy a kollégák a kártyaszámot az informatikai rendszerben rögzíthessék. Így a számlára feltüntetésre kerül a Hűségkártya száma, és a vásárlás összege a MABÉOSZ pilotban figyelembe vehető. (A Filapostán a kártyaszám jelzésével a vásárló nem jogosult Hűségkártya-kedvezményre, a vásárlással nem gyűjthet a Hűségkártyán pontokat, illetve pontbeváltásra sem használhatja.)

Összegezve tehát a feladatok, lépések:

  1. Váltsa ki az ÉnPostám Hűségkártyát mielőbb!
  2. Küldje meg a kártya számát a titkarsag@mabeosz.hu e-mail címre legkésőbb 2018. nov. 30-ig!
  3. Használja minden filatéliai célú vásárlásnál Filapostán és egyéb postákon is!