Támogassuk közösen, hogy minél örömtelibbé váljon egy 4 éves kisfiú születésnapja!

Kedves Bélyeggyűjtők!

 

Egy érdekes kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmüket.

 

A közelmúltban jelent meg a facebookon egy felhívás Kocsis Tibor énekes oldalán, majd ennek alapján egy interjú a Makói Városi televízióban, illetve egy cikk a Ripost magazinban, amely arról számol be, hogy Sümegi-Molnár Tímea arra kéri az embereket, hogy az augusztus 25-én 4. születésnapját ünneplő kisfia részére küldjenek üdvözlőlapokat.

 

Ezt az ötletet az adta számára, hogy nemrégiben a kisfia kezébe kerültek az ő 25 évvel ezelőtt kapott régi képeslapjai és a gyerek örömmel nézegette azokat és a rajtuk lévő bélyegeket is. Az édesanya szeretné, ha az ő fiának is lennének ilyen emlékei 25 év múlva, ezért a világháló adta lehetőségekkel élve azt kérte ismerőseitől, hogy küldjenek a kis Erik részére, a közelgő születésnapjára képeslapokat és ezt a kezdeményezést karolta fel az ismert énekes.

 

Mindannyian tudjuk és tapasztaljuk, hogy a képeslapküldés és ezzel együtt a bélyegek használata egyre kevésbé népszerű, már-már alig kapunk mi magunk is bélyeggel bérmentesített képeslapot, küldeményt, ezért ezt a kezdeményezést a MABÉOSZ is támogatja, a kisfiú részére küldtünk képeslapot és bélyegblokkokat több témában.

 

Kérjük, hogy aki úgy érzi, hogy szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, az küldjön egy bélyeggel bérmentesített képeslapot Erik számára.

 

A kisfiú postacíme (a postacím facebook bejegyzésben, nyilvánosan elérhető):

Sümegi Erik - 6913 Csanádpalota, Szent István utca 25.

Születésnapja: augusztus 25.

 

A Makói Városi televízió kapcsolódó híradója ezen a linken elérhető, a beszámoló 6:32 perctől látható a műsorban: https://makotv.hu/video/makoi-hirado-2022-08-10/

Makói Városi televízió műsora (facebookon is elérhető): https://www.facebook.com/watch/?v=1084102935863148

Ripost magazin cikk: https://ripost.hu/insider/2022/08/kulonos-hobbit-talalt-egy-negyeves-kisfiu

 

Üdvözlettel:

 

Marozsán Imre s.k.

szakmai igazgató

Mabéosz