Gyakori kérdések

Ha bélyegyűjtéssel kapcsolatos kérdése van, könnyen lehet, hogy még csak levelet sem kell fogalmaznia, vagy telefonra vesztegetni pénzét és idejét. Itt megtalálhatja a hozzánk leggyakrabban érkező kérdésekre a tapasztatokkal rendelkező forrásból származó, legmegbízhatóbb választ!

 

Miért nem sikerül a honlapon regisztrálni?

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező, ha valamelyik hiányzik a rendszer ezt hibüzenettel jelzi. A lap alján található "Új fiók létrehozása" nyomógomb használata előtt előbb rá kell klikkelni  felette levő "nem vagyok robot" elötti jelölönégyzetre és megvárni, amíg ott egy zöld "pipa" jelenik meg. 

   

Sikeres regisztráció esetén a rendszer vissazjelzi, hogy a megadott e-mail címre megerősítéső e-mailt küldött. Ha pár percen belül ez a bejövö levelek közt nem jelenik meg, akkor vagy az e-mail cím begépelése volt hibás, vagy az e-mail-ünk a fogadó postafiók "SPAM" mappájában landolt (ahonnan visszakereshető).

Mit érhet egy örökölt gyűjtemény?

Ha valóban érdemesnek véli foglalkozni vele, forduljon a MABÉOSZ Hagyatéki és Bélyegtanácsadó Bizottságához!

Okvetlenül tudnia kell azonban, hogy nagyjából 1960-1990 között nagyon sok, országok kiadásainak egy időszakának alapbélyegeit tartalmazó,  ma már csak csak igen nehezen értékesíthető gyűjtemény keletkezett szerte a világon, így hazánkban is. Ha kis szerencsével mégis sikerül vevőre találnia, ezek esetében még nagyobb mennyiségű bélyeg esetén sem lehet komolyabb értékre számítani.

Egy tehetősebb gyűjtő jelentős anyagi áldozatokkal, hosszabb idő alatt  létre hozott, esetleg még bélyegkiállítások megőrzött oklevelei tanúsága szerint is sikeres gyűjteménye azonban egész más eset, amivel biztosan érdemes szakértőkhöz fordulnia!

Hogyan lehet a MABÉOSZ tagjává válni?

Felkereshet egy Ön által választott bélyegkört személyesen, vagy töltse ki és küldje be nekünk adatait online. E-mailben hamarosan jelentkezünk és egyeztetjük Önnel, hogy melyik az Önnek legkönnyebben elérhető Bélyegkör, amelyel kapcsolatba léphet.  

A Belépési nyilatkozat a képernyő jobb felső részében levő "Kapcsolat" gombra klikkelve megjelenő ablak legfelső sorában érhető el.